De keuken

De keuken, een ruimte die steeds centraler komt te staan in het huis. Waar we in de drukte van het leven een ontmoetingsplaats hebben gevonden waar alles gebeurt. Bij het kiezen van de juiste keuken is het daarom belangrijk om rekening te houden met de beschikbare keukenruimte, de logistiek in uw keuken, uw budget, leefgewoontes, gewenste sfeer en ga zo maar verder. Er zijn dus veel keuzes te maken in een keuken. ASWA Keukens neemt graag de tijd om de keuken optimaal aan de situatie van de koper aan te passen. De keuken is immers de spiegel van je persoonlijkheid!

Voor Grutakker is samen met ASWA Keukens gekozen voor een opstelling in het veelzijdige huismerk SilverLine. SilverLine keukens zijn een droom voor alle kookliefhebbers die houden van een keuken met karakter. Modern, landelijk, tijdloos? Alles is mogelijk! Met drie opstellingen is een ontwerp voor alle koopwoningen ingevuld. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Een speciaal verkoopteam bij ASWA Keukens staat klaar om de kopers zo goed mogelijk te begeleiden bij de aanschaf van de keuken. Kom langs in een van de showrooms of maak een afspraak. Alvast wat inspiratie opdoen? Of benieuwd naar de mogelijkheden die ASWA Keukens biedt? Blader dan eens door de inspiratiepagina. Of lees op je gemak de digitale brochure eens door. Meer informatie vindt u op www.aswakeukens.nl.