Woningtype J (bouwnr 56 tm 61) | Verhuur

Deze charmante twee-onder-één-kap woningen met bouwnummers 56 tot en met 61 liggen in het zuidelijke deel van de wijk en hebben een tuin op het zuiden. De typische stijl van Dudok in de wijk is eveneens in deze huizen goed te herkennen. Ze hebben een leuke erker, een mooie luifel en grote overstekken.

De woningen hebben een royale eetkeuken met erker aan de voorkant van het huis. Naast de eetkeuken ligt de entree met de meterkast en een praktische garderobenis. De woonkamer vindt men aan de achterzijde en deze heeft dubbele openslaande deuren naar de tuin. De hal met het toilet en de trap naar boven, is vanuit de woonkamer te bereiken. Op de eerste verdieping beschikken deze huizen over drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Een ligbad en een 2e toilet en wastafel zijn optioneel. De zolder is te bereiken via een vaste open trap en biedt ruimte aan de installaties voor cv, mv, omvormer voor PV-panelen en een opstelplaats voor de wasmachine. Het voorzien van een verblijfsruimte op deze zolder is op grond van het bestemmingsplan niet toegestaan. Naast de woning staat een vrijstaande houten tuinberging. Desgewenst kan deze als optie worden vervangen door een garage/berging.

Heb je interesse in een van deze huurwoningen? Vul dan ons contactformulier in of neem contact op met een van onze makelaars.